Bemutatkozunk

A Rexterra Kft. 73 777 705 forint uniós támogatást nyert a „Vállaltok komplex technológiai innovációjának támogatása” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi terv keretében. A 160 225 410 Forint elfogadott összköltségű projekt egy új hulladékgazdálkodási integrált rendszer megvalósítására irányul SAP Business One vállalatirányítási szoftver alapokon.

A szoftver fejlesztése során teljesülnek, többek között a Hulladékgazdálkodási törvény elvárásai, a gyűjtőjárművekre edényzet azonosítási és mérlegelési rendszerek kerülnek kifejlesztésre. Ezek mellett a fejlesztés során olyan számlázási rendszer párosul, amely már a gyűjtőjárművön lehetővé teszi számla kibocsájtását. Az adatok azonnal az integrált rendszer szerves részeivé válnak GPRS-es adattovábbítás segítségével, így azonosíthatóvá és online követhetővé válnak a folyamatok. Ezzel a fejlesztéssel új munkahelyek létrehozása is megvalósul a RexTerra Kft-nél, mert a kifejlesztett szoftver értékesítése és folyamatos karbantartása állandó feladatot jelent majd a társaság számára.

A RexTerra Kft. a fejélesztés marketing, kommunikációs feladataival a JTCredit Kft.-t bízta meg, amely többek között jelen honlap létrehozásával is kiszolgálja a kitűzött célokat.

A RexTerra Kft. megismeréséhez, bemutatkozásához, tevékenységéhez, referenciáihoz és további egyéb információkhoz lépjen a céljaink menübe.